Specialisaties

Acupunctuur Roermond kent een aantal specialisaties

Praktijk Acupunctuur Roermond

Onze Specialisaties

Acupunctuur Roermond kent een aantal specialisaties. Wij richten ons op de behandeling van infertiliteit en vrouwenklachten en het ondersteunen tijdens de zwangerschap. Wij merken in de praktijk dat er tal van vrouwenklachten zijn waarmee vrouwen weinig respons vinden binnen de reguliere geneeskunde, terwijl het toch om reële ongemakken gaat. De Chinese Geneeskunde kan dan vaak een uitkomst bieden, omdat er naar verbanden in je hele systeem gekeken wordt. Hierdoor wordt de oorzaak van je klacht een stuk inzichtelijker én behandelbaar.

Daarnaast richten wij ons specifiek op ondersteuning tijdens en na de behandeling van kanker. 1 op de 3 mensen krijgt kanker en steeds meer mensen leven langer met kanker. Wij zien in de praktijk een groeiende behoefte aan het behandelen van bijwerkingen van de behandeling van kanker en ondersteuning in het herstel erna.

Op het vlak van onze specialisaties hebben wij en volgen wij voortdurende diverse erkende en soms internationale cursussen. Ook blijven we op de hoogte van de wetenschappelijke inzichten.

Naast deze specialisaties behandelen wij ook andere veel voorkomende klachten als bijvoorbeeld slaapproblemen, hoofdpijn, pijnklachten, burn-outklachten, stress, enzovoort.
In de verschillende publicaties over Chinese geneeswijzen vind je een heel scala aan aandoeningen die behandelbaar zijn met Acupunctuur. In 1997 publiceerde de World Health Organization (WHO) van de Verenigde Naties een lijst met meer dan 100 ziekten en aandoeningen waarbij de werkzaamheid van acupunctuur is onderzocht: Lees het artikel over acupunctuur en de WHO

Informatie over

Informatie per specialisatie

Voor meer informatie per specialisatie, klikt u op het hieronder betreffende icoontje

SPECIALISATIES 7

"Jolanda heeft mij enorm geholpen met haar kennis en kundigheid de afgelopen jaren. Van mijn menstruatie problemen tot mijn zwangerschaps-kwaaltjes en na de bevalling om weer op gang te komen. Dankbaar ben ik dat er iemand is zoals Jolanda die advies geeft, kennis heeft, nuchter is en een leuke dosis humor inbrengt! Het fijnst is dat ik me op mijn gemak voel en dat Jolanda haarfijn mensen aanvoelt en zich hier op kan afstemmen. Dat geeft een gevoel van begrip en gelijkheid. Dankjewel."

Simone

"Ik ben al heel wat jaren met verschillende klachten, behandeld door de acupuncturisten. Heb erg goede ervaringen met deze behandelingen.
Met name het laatste jaar ben ik enorm geholpen naast mijn behandelingen in het ziekenhuis voor darmkanker. De ondersteunende acupunctuurbehandelingen helpen mij bij mijn fysieke en mentale herstel. Fijne en begripvolle vrouwen!"

Leny van Eck

"In december kreeg ik de diagnose kanker, met als gevolg chemokuren en een zware buikoperatie. Dit zorgde ervoor dat ik bij acupunctuur Roermond terecht kwam. Door de deskundigheid op oncologisch vlak en de samenwerking tussen Manon en Jolanda kwam er een behandelplan wat mij zeer geholpen heeft in mijn herstel. Verminderen van misselijkheid, voorbereiden op de operatie, rust creëren, opbouwen van energie, litteken behandeling en verwerking van alles wat was gebeurd werden aangepakt. In een fase dat alles zo onzeker is is deze deskundige en empathische begeleiding een steunpunt in mijn proces op dit moment en de afgelopen maanden geweest. Bedankt daarvoor!"

Daniëlle

"Hierbij wil ik mijn ervaring delen met mensen die misschien hetzelfde meemaken als ik.

Ben 15 jaar geleden bij Jolanda in contact gekomen i.v.m. mijn aandoening Polyneuropathie Dat betekent dat de zenuwen beschadigd zijn

Deze aandoening betreft de vooral voeten, ( tot aan de knie ) en soms ook handen.

Jolanda heeft mij altijd, ( nog steeds )  super goed behandeld en met goed resultaat.

Vooral de pijn en krampen die bij polyneuropathie horen, worden door de acupunctuur een stuk minder.

Bezoek de praktijk iedere 3 weken en Jolande is een echte vakvrouw op haar gebied, weet super goed hoe ze moet behandelen.

Helaas heb ik 5 jaar geleden nog borstkanker gehad, met daarbij alle behandelingen zoals: chemo, bestraling ,operatie en immuuntherapie.

Jolanda was een super fijne steun en heeft mij met haar naalden er doorheen geholpen.  Die hulp was geweldig.

Weet zeker dat het anders was verlopen als ik geen gebruik had kunnen maken van deze vakvrouw met al haar kennis over acupunctuur.

Vooral ook met een heel warm hart."

Elly

Direct een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op voor vragen of een afspraak.
Download het INTAKE FORMULIER en neem dit alvast ingevuld mee.
.

google-site-verification=PT4Rxbld_IO9x15NTAGo0UX2ZWOYnV2h4eYoaI_BR90