Specialisaties

Acupunctuur Roermond kent een aantal specialisaties

Praktijk Acupunctuur Roermond

Onze Specialisaties

Acupunctuur Roermond kent een aantal specialisaties. Wij richten ons op de behandeling van infertiliteit en vrouwenklachten en het ondersteunen tijdens de zwangerschap. Wij merken in de praktijk dat er tal van vrouwenklachten zijn waarmee vrouwen weinig respons vinden binnen de reguliere geneeskunde, terwijl het toch om reële ongemakken gaat. De Chinese Geneeskunde kan dan vaak een uitkomst bieden, omdat er naar verbanden in je hele systeem gekeken wordt. Hierdoor wordt de oorzaak van je klacht een stuk inzichtelijker én behandelbaar.

Daarnaast richten wij ons specifiek op ondersteuning tijdens en na de behandeling van kanker. 1 op de 3 mensen krijgt kanker en steeds meer mensen leven langer met kanker. Wij zien in de praktijk een groeiende behoefte aan het behandelen van bijwerkingen van de behandeling van kanker en ondersteuning in het herstel erna.

Op het vlak van onze specialisaties hebben wij en volgen wij voortdurende diverse erkende en soms internationale cursussen. Ook blijven we op de hoogte van de wetenschappelijke inzichten.

Naast deze specialisaties behandelen wij ook andere veel voorkomende klachten als bijvoorbeeld slaapproblemen, hoofdpijn, pijnklachten, burn-outklachten, stress, enzovoort.
In de verschillende publicaties over Chinese geneeswijzen vind je een heel scala aan aandoeningen die behandelbaar zijn met Acupunctuur. In 1997 publiceerde de World Health Organization (WHO) van de Verenigde Naties een lijst met meer dan 100 ziekten en aandoeningen waarbij de werkzaamheid van acupunctuur is onderzocht: Lees het artikel over acupunctuur en de WHO

Informatie over

Informatie per specialisatie

Voor meer informatie per specialisatie, klikt u op het hieronder betreffende icoontje

SPECIALISATIES 7

Direct een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op voor vragen of een afspraak.
Download het INTAKE FORMULIER en neem dit alvast ingevuld mee.
.

google-site-verification=PT4Rxbld_IO9x15NTAGo0UX2ZWOYnV2h4eYoaI_BR90