Over Cosmetische Acupunctuur

Acupunctuur kan op verschillende manieren
ondersteunen.

Informatie over

Cosmetische Acupunctuur

Een mooiere (en rimpelvrije) huid zónder cosmetische ingrepen? Cosmetische acupunctuur is een populair en natuurlijk alternatief voor chirurgische ingrepen, botox of fillers.

Al in de Chinese Song dynastie (960- 1279 na Chr.) hield men de huid van keizerinnen jong door acupunctuur. Tegenwoordig hebben Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston en Angelina Jolie foto’s op social media gedeeld van hun gezicht vol naalden. Maar ook Astrid Joosten en Doutzen Kroes maken er geen geheim van dat ze fan zijn van deze vorm van acupunctuur.

Overgang en acupunctuur}acupunctuurroermond.nl

Anti-aging behandelen met acupunctuur

Wat doet acupunctuur?

Cosmetische acupunctuur kan helpen bij het verminderen van rimpels.

Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een vorm van anti-aging. Het verstrakt je poriën, ontspant de spieren van het gezicht en stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels verminderen. Het lift je gezicht op een natuurlijke manier, verbetert de bloedsomloop, stimuleert de productie van elastine en verbetert de energiecirculatie. Je huid gaat meer gaat glanzen en krijgt een gezondere teint. Na een aantal behandelingen ziet je huid er energieker, levendiger en gezonder uit. Ook huidproblemen zoals acné kunnen d.m.v. deze vorm van acupunctuur worden behandeld.

Volgens de Chinese Geneeskunde (TCM) is uiterlijke schoonheid gebaseerd op innerlijk evenwicht. Cosmetische acupunctuur heeft dan ook niet alleen als doel het uiterlijk te verbeteren, maar pakt tegelijk de onderliggende onevenwichtigheden aan waardoor je niet alleen beter in je vel zit maar ook diverse fysieke klachten kunnen verdwijnen.

Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?
Na enkele behandelingen merk je dat de huid strakker wordt en een natuurlijke glans krijgt. Vervolgens verfijnen de fijne lijntjes en rimpels en in 12 sessies is er een duidelijke versteviging en lift van de gezichtsspieren zichtbaar. Het resultaat blijft langere tijd en kan worden onderhouden door elke 4-6 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Een behandeling duurt ongeveer 90 minuten en kost €90,- per consult. Als je een serie van 10 of meer behandelingen boekt ontvang je 10% korting.

Goed om te weten:
Cosmetische acupunctuur wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk hiervoor naar de voorwaarden van je zorgverzekering.

U kunt hier het intakeformulier downloaden

Testimonials

Ervaringen

“Ik kom nu sinds anderhalf jaar bij Karin voor cosmetische accupunctuur behandelingen. Je start met een periode van 10 behandelingen in 7 weken en daarna volgt 1 x per 6 weken een consult ter onderhoud. De behandeling ervaar ik als niet pijnlijk en het gebeurt in een ontspannende omgeving waardoor je ook geen pijn ervaart. Ook de rustige manier waarop Karin de behandeling geeft helpt hierbij enorm. Karin legt goed uit wat ze gaat doen en als het niet fijn voelt kun je dit meteen aangeven.
Ik vind het resultaat verbluffend na 1,5 jaar. Daarbij was het resultaat al na een aantal weken goed zichtbaar. Mensen in mijn omgeving geven aan: wat zie je er “fris” uit en goed uit. Je straalt meer. De contouren zijn aanzienlijk  verbeterd en er zijn zelfs al rimpels verdwenen.
Ik ben heel blij dat ik dit heb ontdekt! En raad het een ander zeker ook aan.”

Odette

“Karin is een sympathieke, professionele en vakbekwame vrouw. Wil jij je gezicht een boost geven, je rimpels op een natuurlijke manier laten vervagen en je innerlijke welzijn een geweldige boost geven, dan raad ik de cosmetische acupunctuur bij Karin absoluut aan.

Ik ben zeer enthousiast en tevreden over haar behandelingen!”

Eline

“Ik heb een reeks cosmetische behandelingen gehad: 10 sessies en 10 jaar jonger.

De behandelingen worden met veel aandacht en nauwkeurigheid uitgevoerd, een absolute aanrader! Ik maak nu gebruik van de nabehandelingen en heb 1 keer per 6 weken een sessie.

Meer dan tevreden!”

Petra

“Zo blij en dankbaar met deze therapie, gegeven door een lieve deskundige vrouw!

December 2019 heb ik éénmalig botox in mijn voorhoofd laten spuiten bij een erkend kliniek. Mijn voorhoofd was glad/strak getrokken, maar al snel kreeg ik veel last van nare bijwerkingen. Er was maar een gedachte naast mijn gevoel en dat zei: “ nooit meer”.

Inmiddels een paar jaar later, 54 jaar oud, in aanraking gekomen met cosmetische acupunctuur. Ik raad het iedereen aan! Mijn gezicht is duidelijk gladder, strakker en beter doorbloed. Tevens heb ik geen last meer van hooikoorts (ook mooi meegenomen) en het resultaat werkt door op de lange termijn. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor verbetering op mentaal en lichamelijk niveau.”

José

Direct een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op voor vragen of een afspraak.
Download het INTAKE FORMULIER en neem dit alvast ingevuld mee.
.

google-site-verification=PT4Rxbld_IO9x15NTAGo0UX2ZWOYnV2h4eYoaI_BR90